Quiz 003 English - Antonyms Mock Test




Loading...  Loading Test...
Instruction:
  • Total number of questions : 10.
  • Total Marks 30
  • Time alloted : 8 minutes.
  • Each question carry 3 mark, and there is a negative marking of 1 mark for each wrong question.
  • DO NOT refresh the page.
  • All the best :-).
Out of the four alternatives find the Antonym of the following.
1. Ability
A.
Aptness
B. Power
C. Incapacity
D. Wherewithal

Your Answer: Option (Not Answered)
Correct Answer: Option C
Explanation

2. Abandon
A. Desert
B. Exuberance
C. Forsake
D. Leave
Your Answer: Option (Not Answered)
Correct Answer: Option B
Explanation

3. Arid
A. Lush
B. Parched
C. Dry
D. Bare

Your Answer: Option (Not Answered)
Correct Answer: Option A

Explanation

4. Concise
A. Compact
B. Repetitive
C. Short
D. Terse

Your Answer: Option (Not Answered)
Correct Answer: Option B
Explanation
5. Deft
A. Awkward
B. Adept
C. Agile
D. Dexterous

Your Answer: Option (Not Answered)
Correct Answer: Option A
Explanation

6. Tedious
A. Light
B. Slow
C. Wearisome
D. Fatiguing

Your Answer: Option (Not Answered)
Correct Answer: Option A
Explanation

7. Threshold
A. Beginning
B. End
C. Initiate
D. Start

Your Answer: Option (Not Answered)
Correct Answer: Option B
Explanation

8. Outlandish
A. Strange
B. Old
C. Peculier
D. Normal

Your Answer: Option (Not Answered)
Correct Answer: Option D
Explanation

9. Narcotic
A. Drug
B. Dope
C. Stimulant
D. Opiate

Your Answer: Option (Not Answered)
Correct Answer: Option C
Explanation

10. Lewd
A. Obscene
B. Lustful
C. Pure
D. Licentious

Your Answer: Option (Not Answered)
Correct Answer: Option C
Explanation

Submit your test now to view the Results and Statistics with answer explanation.


No comments

Powered by Blogger.